Boekpresentatie Squares

Ik nodig u met trots uit op de presentatie van mijn kunstboek ‘REMBRANDT JORDAN SQUARES’, op vrijdag 16 december om 18u in de galerij (Wijngaardstraat 18, Antwerpen). Aansluitend is er de opening van de gelijknamige tentoonstelling.

Professor Leo De Ren schreef de begeleidende tekst van het boek en zal als gastspreker een inleiding geven. De publicatie verschijnt in een beperkte oplage van 250 stuks. Er is eveneens de mogelijkheid om een exclusieve limited edition aan te kopen.  Van deze limited edition zijn er 25 genummerde en gesigneerde exemplaren (nummer vrij te kiezen), gepresenteerd in een houten box. Elke box bevat  een uniek, sculpturaal object/hanger in zilver Ag925, waarbij u kan kiezen uit 4 verschillende afwerkingen: mat zilver, zwart, gepatineerd zilver, rood gelakt of met een patroon in zilver. Voor meer info en reservatie kan u mailen naar info@rembrandtjordan.com

Ik maak bovendien graag van deze gelegenheid gebruik om samen met u het glas te heffen op het tienjarig bestaan van de zaak, en zo op feestelijke wijze het einde van het jaar in te zetten.

Ik hoop van harte u te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond!